top of page

Anoniem

Als een kleine dakdekker aan de gang moet voor reparatie van het dakpannendak, kan de afdeling parkeren niet adviseren wat het goedkoopst is om te doen:

- de ambtenaren spreken elkaar tegen, wat de een adviseert is volgens de ander niet mogelijk

- een ambtenarenvrouw adviseert maar een wijk verderop te parkeren en het gereedschap en benodigde materiaal onder de arm mee te nemen ( !)

- een dakdekker van een ander groot bedrijf te nemen die een jaarrond "abonnement" heeft

- ambtenaar weet zelf niet hoe door de aanvraag op de gemeentelijke site van een abonnement voor een aantal dagen te laveren

- ambtenaar die zegt dat dakdekker maar persoonlijk naar het kantoor moet komen . Op de aangegeven dag ligt het systeem er voor gepland onderhoud eruit!

- als ik uiteindelijk via contact met de gemeentesecretaris een andere ambtenaar aan de lijn krijg, adviseert die het vooral via een app te regelen omdat wel zo praktisch en net zo duur of goedkoper is als via de gemeentelijke site.Dus betalen via app geregeld. Echter daar zit een maximum op van een beperkt aantal uur, zodat je continu terwijl je aan het werk bent de parkeertijd moet verlengen.


Ook als je dat keurig doet, blijft de parkeerwacht pogingen doen tot het uitdelen van bekeringen.  Dakwerker moet van het dak komen en met telefoon in de hand op app bewijzen dat er wel is betaald!


Dakreparaties  zijn alleen al duur en bewerkelijk door tarieven voor parkeren.Kort geleden heeft iemand dubbel glas gekregen in de straat. Toen de glazenier klaar was , bleef een grote afval container en twee enorme rekken meer dan anderhalve week op straat staan , zonder enige actie van de gemeente.


Rondom de GSV school staan de straten gebarricadeerd met grote SUV's en andere dure auto's bij school begin en einde. De gemeente treedt sinds jaar en dag niet op tegen deze " dure" ouders. Wel hebben ze nu voetpaden volgeplempt met dooie planten bakken.

0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Anoniem

Ik vind het verschrikkelijk. Onze leefplezier is er echt door verminderd. Ik denk soms misschien toch maar buiten Groningen gaan wonen. Oma kan niet meerdere dagen oppassen omdat het betaald parkeren

Anoniem

Het proces van invoering is slordig, zelfs misleidend gelopen ! (Gemeente heeft niemand uitgenodigd voor een bijeenkomst ; een tweetal "klagers over parkeerdruk" hebben dat zelf gedaan. Betaald parker

Anoniem

Het is erg vervelend om langs te gaan voor verjaardag omdat je maar 2 uur mag parkeren. De reistijd is al 2 uur. De gemeente zorgt ervoor dat familiebezoek onmogelijk wordt gemaakt en mantelzorg te ge

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page